SAFE24 DA
Rådhusgata 4
6100 Volda
NO977075173MVA
700 79 000

Om Safe24

VTI Fotball
VTI Fotball

VTI-Fotball tilbyr et godt aktivitetstilbud innen fotball til barn og unge i Volda. Det blir også tilbudt en fotballfritidsordning. VTI-Fotball disponerer et moderne anlegg med klubbhus, kunstgressbaner og innendørshall. Klubben er i stor grad basert på frivillig innsats og dugnad. Safe24 er stolt sponsor for VTI-Fotball med vakt og alarmtjenester.

Ørsta Fotball
Ørsta IL Fotball

Ørsta IL Fotball holder til i Ørsta sentrum og har et godt aktivitetstilbud til barn og unge. Klubben startet opp FFO i 2013. Laget har det som mål å tilby aktiviteter for alle mål og ambisjoner. Klubben har et moderne anlegg med klubbhus, gressbane, kunstgrasbane og idrettshallen «Kiwi-hallen». Safe24 er stolt sponsor av vakttjenester til Ørsta IL Fotball.

Den Norske Dokumentrafilmfestivalen
Den Norske Dokumentarfilmfestivalen

Den Norske dokumentarfilmfestivalen er den største og eldste festivalen for norsk dokumentarfilm. Festivalen går av stabelen i Volda, og har gjort dette siden 1997. Festivalen har vært en arena hvor filmskapere og publikum har møttes. Festivalen har som formål å vise det beste innen norsk dokumentarfilm, og å fremme filmskapere innen sjangeren. Festivalen blir drevet av frivillige, mange studenter ved Høgskolen i Volda. Safe24 er med som sponsor og stiller også med ordensvakter til festivalen.

Fosnavåg Rock
Fosnavåg Rock

Fosnavåg Rock er en lokal festival arrangert i Fosnavåg sentrum med hovedfokus på musikk. Festivalen ble startet i 2014 og har vært en stor suksess. Formålet til festivalen er å skape gode opplevelser i en by som er i sterk utvikling. Festivalen krever stor innsats fra frivllige lag og organisasjoner. Safe24 er med som sponsor og bidrar med ordensvakter til festivalen.